SEO rapport

SEO rapportIedere pagina heeft zijn eigen SEO rapport met 20+ SEO best practices die u helpen uw content te optimaliseren voor een betere ranking.

SSL certificaat

SSL certificaatBeveilig uw website voor meer vertrouwen van uw bezoekers met het meegeleverde SSL certificaat.

skriblCMS: krachtig, eenvoudig en SEO geoptimaliseerd

Gebruik skriblCMS om uw website snel en eenvoudig te beheren.

Wij kennen de pijnpunten wanneer het gaat om het beheren van uw website. Vooral wanneer uw website gestaag groeit kan het steeds lastiger worden om de juiste pagina te vinden die aangepast moet worden. En hopelijk weet u dan nog hoe het ook al weer werkte omdat dezelfde invoervelden 'herbruikt' worden op verschillende plaatsen. Maar geen zorgen - skriblCMS is ontwikkeld met u als de gebruiker op de eerste plaats en biedt een voor uw website op maat gemaakte beheersapplicatie.

Vanzelfsprekend wilt u dat uw website gevonden wordt. Hiervoor zult u in ieder geval een aantal basis SEO best practices moeten kennen en deze steeds op iedere pagina moeten toepassen. Wist u bijvoorbeeld dat u iedere pagina een eigen, unieke page title meta tag moet hebben? Nu u dat weet - hoe zorgt u daarvoor als uw website 100+ pagina's bevat. Geen zorgen - skriblCMS is een volledig SEO geoptimaliseerd content management system (CMS) die u helpt met het maken van SEO geoptimaliseerde pagina's.

Boordevol geweldige kenmerken!

skriblCMS lost talloze gebruikersproblemen op. Zo laten we uw content niet zien als een lange, ongesorteerde lijst met pagina's, maar worden de pagina's volgens uw eigen menu structuur weergegeven. Zo klikt u eenvoudig door naar de juiste pagina. In de lijst mode worden alle pagina's wel als een lijst weergegeven, maar nog steeds gestructureerd volgens uw menu indeling. Dit maakt het terugvinden van uw content zeer eenvoudig. skriblCMS biedt nog meer manieren om uw content eenvoudig en zonder stress terug te vinden.

En hoe zit het met de SEO best practices? skriblCMS heeft een SEO rapport voor iedere pagina standaard ingebouwd. Dit rapport controleert uw pagina op meer dan 20 SEO 'regels' en helpt u uw content iedere keer te optimaliseren. Unieke page titles voor uw complete website? Het SEO rapport kijkt dat voor uw na. Lees meer over deze unieke functionaliteit die skriblCMS u biedt. Het is alsof u uw eigen SEO-specialist naast u heeft zitten.

Kies skriblCMS voor uw website

Want skriblCMS is een professioneel, responsive en snel CMS dat u als gebruiker en SEO beiden op de eerste plaats zet. En omdat skriblCMS volledig op maat gemaakt wordt voor uw website krijgt u precies wat u nodig heeft. Neem nu contact met ons op!

skriblCMS: 100% maatwerk

De skriblCMS admin is volledig op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor uw website. Uw website is uniek en uw admin dus ook. Dit betekent dat alle invoervelden in de admin logisch zijn voor u. En dat resulteert in dat het beheren van uw website duidelijker, gemakkelijker en sneller is.